Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

Colega noastra d-na avocat Nemes Carmen a avut onoarea de a participa alaturi de reprezentanti ai Sectiei 4 Politie Bucuresti, ai DGASPC Sector 1 si ai Ministerului Educatiei la deschiderea oficiala a “Clubului European al Colegiului Tehnic Mircea cel Batran” care a avut loc pe 4 Decembrie 2013.

Tema actiunii a fost una sugestiva si in concordanta cu derularea celor 16 zile de activism impotriva violentei in familie “Prevenirea si combaterea violentei domestice” avand ca deviza “Violenta este o slabiciune. Alege sa fii puternic!”.

In cadrul actiunii elevii mai multor licee din Bucuresti au prezentat materialele realizate printre care si o expozitie de desene si afise tematice.
Tinem sa ii felicitam pe profesorii care s-au implicat in pregatirea si desfasurarea activitatii dar mai ales pe elevi, care au dat dovada de un real interes fata de subiect si si-au sustinut cu mandrie materialele realizate.

Speram ca modelul lor va fi urmat si de alte institutii de invatamant iar ONG-urile sa se poata implica activ in astfel de activitati.