Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

Ana Maria Ciobanu impreuna cu Oana Sandu, sprijinite de echipa Decat o Revista, au documentat 15 povesti care exploreazacateva dintre noantele violentei n familie din Romania. Astefl a rezultat seria jurnalistica ce poarta numele de „Toata lumea din familia noastra” pe care o puteti lectura urmand link-ul www.decatorevista.ro/violenta.
Proiectul analizeza mai multe perspective ale fenomenului social numit violenta in familie, naratiunile ce intregesc acest proiect apartin unor copii, sotii, iubite, colege, asistenti sociali, politisti, coordonatori de adapost, sau specialisti ce lucreza in domeniu care s-au lovit in diverse forme de violenta verbala, fizica, economica, sexuala si spirituala.

Prin toate materialele prezente pe site, autoarele si colaboratorii vor sa arate cum ne construim familiile in Romania, cum iertam si mergem mai departe si nu in ultimul rand cum ar trebui sa ne purtam ca cetateni.

Va invitam sa vizitati site-ul unde veti regasi si mesajul Asociatiei ANAIS http://violenta.decatorevista.ro/eforturi-pentru-schimbare/