Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

Vrei sa ne fii alaturi?

Completeaza Cererea privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii si asimilate salariilor 230 (imagine) si alege sa redirectionezi cei pana la 2%  catre Asociatia ANAIS. Sustine astfel proiectele noastre sociale si fii alaturi de cei aflati in nevoie. Atentie poti solicita direcţionarea acestei sume către o singură entitate nonprofit sau unitate de cult pentru anul fiscal incheiat.

Cum se completeaza?

Cu un click aici vei gasi Formularul 230 in format electronic impreuna cu un ghid de completare, daca doresti sa redirectionezi cei 2% catre noi vei avea nevoie de datele noastre pentru a completa la rubrica “Sustinerea unei entitati nonprofit/unitati de cult”.

Acestea sunt: Cod de identificare fiscala: 29523440 /  Denumirea: ASOCIATIA ANAIS /  Cont bancar: RO02 ROIN 9104 0010 8985 RO02

Unde depun formularul completat?

Se depune la organul fiscal în a cărui rază teritorială aveti adresa de domiciliu, sau adresa unde locuiţi efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de adresa de domiciliu. Pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România formularul poate fi depus la organul fiscal în a cărui rază teritorială se află sursa de venit. Formularul se depune în format hârtie, la registratura organului fiscal competent sau se comunică prin poştă cu confirmare de primire. Formularul se poate transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Gasesti adresele unitatilor fiscale aici sau le poti trimite la sediul nostru, pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa contact@asociatia-anais.ro sau la numarul de telefon 0736.380.879.

Care este data limita?

Data limita de depunere a formularului la unitatea fiscala este 25 Mai, daca alegeti sa il trimiteti direct catre noi este bine sa o faceti pana in data de 20 Mai.

De ce sa redirectionezi cei 2%?

Acest lucru nu te cosat nimic, daca nu alegi sa redirectionezi cei 2%, banii vor ramane statului.

Descarca aici Declaratia 230