Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

Anul 2020 ne-a pus pe toți la grea încercare, ne-a constrâns pe toți să ne reorganizăm activitățile, obiceiurile, viețile, trezindu-ne cu toții într-o realitate atât de diferită de normalitatea pe care o cunoșteam.

Activitatea Asociației nu a fost suspendată, am cautat soluții și ne-am adaptat serviciile astfel încât să putem răspunde cererilor de ajutor. Făcând o analiză retrospectivă a anului ce s-a încheiat, au fost evidente o serie de diferențe în raport cu activitatea noastră și anume: a scăzut numărul beneficiarelor pe care le-am asistat la sediul asociației, a crescut considerabil procentul celor ce au beneficiat de terapie și consiliere online și a fost înregistrată o creștere a numărului apelurilor telefonice.

Dincolo de dificultățile pe care le-am traversat, am reușit să ajungem la un număr mare de beneficiare chiar și în acest context dificil, iar pentru aceasta suntem recunoscătoare.

2020 ne-a învățat că, noi oamenii, suntem întotdeauna capabili să găsim soluții, resurse în noi și în jurul nostru și împreună putem face să ne fie bine, să fim unii pentru alții suport.

CAMPANIA ACUM ȘTII!

Campania a fost lansată la începutul lunii iulie 2020 și reprezintă rezultatul unei colaborări între JYSK România și Asociația Anais, prin care ne-am propus să aducem în fața publicului subiectul violenței domestice și efectele sale asupra victimelor și apropiaților victimelor. Nevoia de informare asupra acestui fenomen în perioada de izolare și distanțare socială a fost și este mult mai ridicată.

Platforma www.AcumStii.ro conține informații utile pentru victimele violenței domestice, pentru familiile și prietenii lor, dar și pentru publicul larg, care nu trebuie să privească nepăsător acest fenomen.

Seria de interviuri video-uri „Acum știi”, în care Adela Szentes (psihoterapeut), Giulia Crișan (avocat) și Carmen Nemeș (președintele Asociației Anais) oferă răspunsuri la întrebări legate de violența domestică reprezintă o resursă foarte importantă pentru cei care accesează platforma. De ce sunt victimele captive într-o relație abuzivă, cât de util este un ordin de protecție, ce poate dispune un ordin de protecție, există un portret al agresorului dar și alte întrebări primesc răspuns pe platforma Acum Știi.

www.acumstii.ro

NE-AU AJUTAT SĂ CREȘTEM ÎN 2020:

Persoanele fizice care au ales să doneze către Asociația ANAIS, să direcționeze cei 3,5% din impozitul pe veniturile realizate sau să își doneze ziua de naștere pe platforma Galantom.

Avon Foundation for Women

UNHCR România

Filia.die frauenstiftung – Oak Emergency Grant

Jysk România
LDS Charities România
Mid Europa Partners