Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

Facem parte din „Rețeaua națională pentru prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor” alături de 24 de organizații și din rețeaua europeană privind lupta împotriva violenței în familie-WAVE.

Scopul nostru îl reprezintă promovarea, respectarea și apărarea drepturilor femeilor și copiilor. Ne propunem să acționăm pentru modificarea politicilor și legislației în beneficiul femeilor. Activăm în vederea sprijinirii victimelor violenței domestice prin dezvoltarea de servicii specializate și adaptate
nevoilor lor.
Pentru ducerea la îndeplinire a obiectivelor, am încheiat colaborări cu instituții publice locale precum Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1, Sector 4 si Sector 6, Avocatul Poporului, Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse Între Femei și Bărbați.

Rezultatele Centrului de primire în regim de urgență destinat victimelor violenței domestice, in 2018:
-au fost găzduiți 211 de beneficiari (93 femei și 118 de copii ai acestora)
-au fost asigurate linia telefonică nonstop și funcționarea centrului în regim nonstop
-au fost furnizate servicii specializate de găzduire pe perioadă determinată, hrană, produse de igienă, consiliere și îndrumare socială, consultații medicale, consiliere psihologică, direcționare către alte servicii sociale.

SPONSORI ȘI SUSȚINĂTORI
– Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, instituție care a pus la dispoziție spațiul necesar pentru funcționarea centrului de găzduire
– Primăria Municipiului Bucrești prin Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București (”Stop violenței în familie.Servicii complexe pentru victimele violenței în familie”)
– Persoane fizice care au directionat cei 2% din impozitul pe venitul realizat sau care au ales să ne sprijine prin donații în bani, produse și obiecte.
– AVON Cosmetics România
– ASTRAZENECA
– ESTEE LAUDER ROMANIA
– NALU UNDERWEAR
– DARKNOTE
– Mr. Tripp
– Ada Chindea și Dina Țarălungă Bento pentru evenimentele de strângere de fonduri organizate pentru Asociație
– Persoane care au donat haine, încălțăminte, jucării și alte obiecte necesare beneficiarilor