Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

În cadrul acestui serviciu oferim gratuit victimelor violenței domestice (femei, bătrîni și copii) servicii specializate precum consiliere socială, consiliere juridică, consiliere psihologică și psihoterapie, consiliere psihologică/psihoterapie pentru victimele abuzului sexual în care agresorul nu este partener, reprezentare/ asistare în fața instanței de judecată în vederea obținerii ordinului de protecție.

Serviciile sunt oferite la sediu, dar și prin mijloace de comunicare la distanță: telefon, e-mail, Zoom, Skype, Google Meet, Whatsapp, Facebook Messenger.

Centrul este organizat și funcționează cu respectarea principiilor generale ale sistemului național de asistență socială, a principiilor specifice care stau la baza acordării serviciilor sociale prevăzute în legislația specifică națională și internațională, precum și în standardele minime de calitate aplicabile.

Parcursul pe care o femeie il face din momentul în care decide să spună STOP! este unul ce are nevoie de multă susținere exterioară, de mult suport și de ajutor interdisciplinar; fie că vorbim de ajutorul necesar pentru obținerea unui ordin de protecție, de consiliere individuală pentru ca femeia să își poată vedea resursele, să devină conștientă de factorii de protecție din jur și de propriile capacități sau de terapie de grup – unde devine parte a unei comunități și devin împreună niște învingătoare. Asupra oricărui aspect din acest proces ne oprim, îi vedem cu siguranță utilitatea indiscutabilă.

  • Îndrumare și consiliere socială;
  • Consiliere juridică în vederea obținerii unui ordin de protecție și alte situații generate de abuzul domestic;
  • Pregătirea dosarului pentru instanță pentru obținerea ordinului de protecție;
  • Asistare în fața instanței de judecată în vederea obținerii ordinului de protecție (pentru București-Ilfov);
  • Consiliere psihologică/ Psihoterapie/ Grupuri de suport;
  • Oferim consiliere psihologică/ psihoterapie gratuit și femeilor victime ale abuzului sexual, unde abuzatorul nu este partener.