Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

In zilele de 2 si 3 Aprilie (Sambata si Duminica) participam cu o expozitie in cadrul celei de a –VII-a editii a Conferinţei de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare
„Provocări, experiențe, noutăți, conexiuni psiho-corporale și deschideri interdisciplinare”  ce va avea loc la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din Bucuresti.

Este cel de al doi-lea an in care participam la aceasta conferinta cu obiecte lucrate de beneficiarele noastre in cadrul grupurilor de suport organizate in cadrul proiectului „Dincolo de diagnosticul de cancer”.

Anul acesta va fi despre inimi si fluturi, despre fluturi ca simbol al transformarii. O transformare pentru care am cautat dincolo de diagnostic, dincolo de ecourile neputintei. Am cautat si am cladit impreuna, de la inima la inima, speranta pentru mai bine. Mainile noastre s-au unit pentru a duce mai departe speranta, flacara vie a vietii si au croit din itele suferintei o primavara, o bucata de frumos, pe care sa o daruim tuturor. Speram ca fluturii sa zboare astazi catre inimile dumneavoastra!

Despre inimi ca simbol al solidaritatii si incurajarii, inimi cu poveste. Conceptul a fost dezvoltat de ABC Breast Care, plecand de la nevoia unei paciente. Perna in forma de inima vine in sprijinul femeilor care au suferit intervenii chirurgiale de masectomie si este un ajutor in perioada post operatorie si nu numai. Este special conceputa in forma de inima, astfel incat sa poata fi pusa la subrat fara a creea un disconfort. Rolul ei este de a le ajuta sa evite contactul intre brat si zona operata si de a le oferi o pozitie cat mai confortabila.

Sediul Asociatiei ANAIS a fost transformat timp de mai bine de doua saptamani intr-un atelier de croitorie unde fiecare membru al echipei a lucrat cot la cot cu beneficiarele grupurilor de suport din cadrul proiectului “Dincolo de diagnosticul de cancer” pentru a crea aceste frumoase pernute. Au fost lucrate cu migala si entuziasm pentru dumneavoastra cei care doriti sa ne sustineti si pentru doamnele diagnosticate cu cancer la san.

Cei care doresc sa sustina demersul nostru pot primi o pernă decorativă în formă de fluture pentru o donatie de minim 35 lei, iar din suma donată noi vom oferi două perne speciale în formă de inimă doamnelor care au suferit operaţii de mastectomie.

Ne puteti contacta la numarul de telefon 0736380879, prin e-mail la adresa contact@asociatia-anais.ro sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook www.facebook.com/Asociatia-Anais.