Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

Cu ocazia festivalului urban Femei pe Mătăsari, aflat la cea de-a 7-a ediție, în weekend-ul 27-28 mai am participat cu pernuțele lucrate de membrii echipei și voluntarii Asociatiei ANAIS împreuna cu doamnele înscrise la grupurile de suport din cadrul proiectului „Dincolo de diagnosticul de cancer”. Este pentru a doua oară când Asociatia ANAIS a participat la acest festival

Standul nostru a fost decorat cu peste 100 de pernute in forma de inimi si fluturi pentru doritorii de frumos si pentru cei care au dorit sa sustina proiectul „Printre inimi si fluturi”.

Fluturii sunt un simbol al transformarii. O transformare pentru care am cautat dincolo de diagnostic, dincolo de ecourile neputintei. Am cautat si am cladit impreuna, de la inima la inima, speranta pentru mai bine. Mainile noastre s-au unit pentru a duce mai departe speranta, flacara vie a vietii si au croit din itele suferintei o primavara, o bucata de frumos, pe care sa o daruim tuturor.

Despre inimi ca simbol al solidaritatii si incurajarii, inimi cu poveste. Conceptul a fost dezvoltat de ABC Breast Care, plecand de la nevoia unei paciente. Perna in forma de inima vine in sprijinul femeilor care au suferit intervenii chirurgiale de mastectomie si este un ajutor in perioada post operatorie si nu numai. Este special conceputa in forma de inima, astfel incat sa poata fi pusa la subrat fara a creea un disconfort. Rolul ei este de a le ajuta sa evite contactul intre brat si zona operata si de a le oferi o pozitie cat mai confortabila.

Din banii stransi prin vanzarea pernutelor vom oferi perne speciale în formă de inimă doamnelor care au suferit operaţii de mastectomie si care sunt internate in spitalele partenere.