Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

Asociația ANAIS se angajează să mențină un grad ridicat de conduită etică în rândul personalului, angajaților, contractorilor, membrilor fondatori și ai consiliului director, consultanților, voluntarilor și a altor persoane care lucrează în numele ANAIS.

Raportarea

Ca parte a politicii noastre de toleranță zero față de orice de exploatare, abuz sau vătămare cauzată de membrii echipei noastre sau ca urmare a programelor noastre Asociația ANAIS se angajează să răspundă rapid și în siguranță la suspiciunile/semnalările legate de un comportament neadecvat care ne sunt aduse la cunoștință.

Orice suspiciune sau comportament neadecvat manifestat de membrii echipei noastre sau de orice altă persoană care acționează în numele Asociației ANAIS sau ca urmare a implementării programelor noastre poate fi raportată prin intermediul următoarelor canale confidențiale:
Telefon :    În conformitate cu viziunea și valorile noastre, ne angajăm să protejăm copii și femeile vulnerabile și oricare alte persoane care intră în contact cu Asociația ANAIS împotriva oricărei forme de prejudiciu provocat direct sau indirect de organizația noastră. Menținem o politică de toleranță zero față de orice formă de exploatare, abuz sau vătămare cauzată de membrii echipei noastre sau ca urmare a programelor noastre și suntem hotărâți să ne asigurăm că dezvoltăm și implementăm măsuri solide de prevenire și răspuns în toate activitățile noastre.

    În acest scop, am dezvoltat un cod de etică cuprinzător pentru a asigura de un comportament etic al personalului nostru și al celor care lucrează/acționează în numele Asociației ANAIS. Consultă Codul de conduită al Asociației ANAIS – [buton access către document]

    Raportarea poate fi transmisă în orice limbă și în mod anonim. Politica de raportare a abuzurilor a Asociației ANAIS protejează orice persoană care raportează un comportament neadecvat manifestat de membrii echipei noastre sau de orice altă persoană care acționează în numele Asociației ANAIS sau ca urmare a implementării programelor noastre.