Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

Cadrele didactice și elevii Școlii Step by Step vor fi beneficiarii unor sesiuni ample de informare cu privire la prevenirea și combaterea violenței domestice ca urmare a parteneriatului încheiat între cele două organizații.

În cadrul primei întâlniri cu cadrele didactice ce a avut loc astăzi, 29 Noiembrie, specialistul Asociației ANAIS le-a prezentat acestora tipurile de violență domestică reglementate în legislația internă, instrumentele de protecție pe care le au victimele la îndemână, unde pot reclama agresiunile și unde pot solicita sprijin. Un alt subiect abordat a fost modul de acțiune în cazul identificării unui elev care prezintă urme de violență fizică sau are o atitudine ori un comportament din care se poate suspiciona că asupra lui se exercită acte de violență psihologică.

La următoarele întâlniri vor participa elevi ai școlii Step by Step. Atelierele practice îi vor ajuta pe aceștia să identifice actele de violență, să învețe cum să acționeze în cazul în care sunt victime directe sau martori la acte de violență.

Acțiunile se desfășoară în cadrul proiectului ”Plus valoare pentru copiii noștri ” implementat de Asociația ANAIS.