Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

 

Ne face o deosebită onoare să fim partenerii unei campanii foarte speciale lansată de elmiplant – Walk Tall. Walk Tall este o campanie despre încrederea în sine prin care elmiplant încurajează femeile să îşi reamintească nenumăratele motive pentru care păşesc cu încredere, cu umerii drepţi, capul ridicat şi zâmbetul pe buze. Indiferent cine sunt sau ce aspiră să fie, acestea au încredere în forţele proprii şi în visurile lor şi poartă această încredere pe chip.

Walk Tall și noua ambasadoare a brandului – Dana Rogoz, transmit femeilor un mesaj puternic și le indeamnă să se exprime liber și autentic, să sărbatorească individualitatea și frumusetea puterii interioare, mesaj pe care Asocitia ANAIS îl susține și îl promovează de ani buni în rândul beneficiarelor noastre – femei dignosticate cu cancer de sân și de col uterin.

 

Cu ocazia lansării campaniei Walk Tall, brandul elmiplant și-a îndreptat atenția către aceste femei ce au nevoie de sprijin și sustinere pentru a învăța să-și gestioneze emoțiile, să-ți exprime trăirile și să redescopere frumusețea și puterea unui nou început, dincolo de diagnosticul de cancer. Astfel, Asociația ANAIS a devenit partenerul campaniei iar sponsorizarea din partea elmiplant va merge către programele noastre menite să ofere consiliere femeilor ce se confruntă cu emoțiile, fricile și întrebările ce încep dupa diagnostic.

 

Mai multe detalii despre campania Walk Tall se găsesc pe microsite-ul dedicat www.walktall.ro și pe pagina de Facebook

https://www.facebook.com/Elmiplant/?fref=ts