Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

Fundația Vodafone România a lansat astăzi aplicația Bright Sky Ro, un instrument digital gratuit care vine în sprijinul victimelor violenței domestice, oferind asistență și informații utile persoanelor aflate într-o relație abuzivă sau celor care vor să ajute astfel de cazuri.

Conferința de lansare a fost ținută în mediul online și a fost moderata de Tudor Mușat. Printre invitați s-au numărat  Muriellle Lorilloux, CEO Vodafone România;  Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii la București; Angela Galeța, Directorul Fundației Vodafone România; Luminița Popescu, Secretar de Stat, Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați; Olivia Vereha, Founding Partner Code4Romania; Simona Voicescu, Președintele Asociației Necuvinte; Irina-Margareta Nistor, critic de film și preşedinte onorific al Fundaţiei Vodafone România; Actrițele Oana Pellea, Mihaela Sârbu și Ada Condeescu.

Aplicatia Bright Sky cuprinde printre altele sfaturi pentru victime dar și pentru apropiații acestora, un jurnal în care pot fi trimise către o adresă de e-mail creată de victimă toate probele pe care aceasta le deține (înregistrări audio/video, fotografii, documente scanate), lista serviciilor și a centrelor de găzduire din vecinătate.

Salutăm inițiativa Fundației Vodafone România de a se alătura luptei împotriva violenței domestice.

 

Mai multe informații și comunicatul de presă al Fundației Vodafone pot fi accesate urmând link-ul https://fundatia-vodafone.ro/bright-sky-ro-aplicatia-mobila-in-sprijinul-victimelor-violentei-domestice/