Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

Asociația Anais și Galeriile Carol organizează în luna martie un dublu eveniment, dedicat – în egală măsură – artei și femeilor.

Este vorba de o expoziție la care vor fi expuse câteva zeci de lucrări ale unor artiste românce din diverse generații (pictură, grafică, sculptură, tapiserie, tehnică mixtă), respectiv unsoirée caritabil, în urma căruia toți banii strânși vor fi donați pentru activitatea Casei Invicta – Centrul de primire, în regim de urgență, a victimelor violenței domestice din București și zonele limitrofe.

Expoziția „Femina Invicta. Forța feminină în zeci de expresii” va fi organizată la Galeriile Carol din București (Bd. Carol Nr. 59) și vernisată joi, 16 martie 2017, ora 19.

În ultima zi a lunii (vineri, 31 martie, ora 20), vom organiza un eveniment caritabil, sub titlul „Femina Invicta. Arta împotriva violenţei domestice”. Lucrările donate de artistele participante la expoziție vor fi licitate fără strigare. Banii strânși din donația recomandată pentru intrarea la eveniment, respectiv din vânzarea lucrărilor donate vor reveni integral Asociației Anais, care se află în punctul de a deschide primul centru rezidenţial al asociaţiei denumit  Casa INVICTA – Centru de primire în regim de urgenţă destinat victimelor violenţei domestice.

Comunicatul de presă integral aici.