Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

Astazi, 4 martie, de la ora 9:00 la ora 13:00, la intrarea Senatului din Parlamentul Romaniei, are loc evenimentul Ordinul de protecție – 2 ani de existența. Senatorii sunt invitați sa sprijine acțiunile organizatorilor impotriva violenței domestice.

Acest eveniment face parte din seria de acțiuni derulate de anul trecut in cadrul proiectului Ordinul de protecție – campanie de advocacy și asistența juridica, la care Asociatia ANAIS a participat ca si partener alaturi de Asociația Transcena și alte ONG-uri.

Mesajul pe care organizatorii evenimentului vor sa il transmita este acela ca societatea civila este alaturi de femeile victime ale violenței in familie și ca un parteneriat solid cu reprezenanții lor din Parlament inseamna nu numai susținerea unei cauze, ci și legi mai bune pentru oameni.

Proiectul Ordinul de protecție – campanie de advocacy și asistența juridica este implementat de Asociația Transcena in parteneriat cu Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen A.L.E.G., Asociația femeilor impotriva violenței Artemis, Asociația Front, Grupul Roman pentru Apararea Drepturilor Omului GRADO, Institutul Est-European pentru sanatatea reproducerii, Asociația Anais, Asociația Centrul de Dezvoltare Curiculara și Studii de Gen Filia, Fundația Centrul Parteneriat pentru Egalitate, Fundația Sensiblu, Asociația E Romnja și este finanțat de Open Society Foundation