Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

In data de 27 februarie 2017 in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor la Parlamentul European, in Bruxelles, a fost premiat si video-ul „Porta Mi Via”, realizat de Luciana Trulio, Italia. Acest video face parte din campania Step Up!- Tinerii schimba atitudinile sociale referitoare la violenta impotriva femeilor.

De asemenea, a fost premiat si video-ul „Atitude em movimento” realizat de Joana do Mar Ferreira Machado, Portugalia, acesta avand cele mai multe vizualizari pe Youtube.

Acestea pot fi urmarite aici: http://www.youtube.com/playlist?list=PLiySr0eGbRYa-KOHIr_W0VjXpEqsp4IdN

WAVE ii felicita atat pe castigatorii europeni dar si pe cei nationali.

European Youth Video Award- a fost creat cu scopul de a aduce mai multă implicare a tinerilor în campanie. Tineri  cu varste cuprinse intre 18 si 25 ani , organizații de tineret, școli (de film), și departamentele media ale universităților au fost încurajate să participe în mod activ prin a realiza un video original. Step Up! este o campanie europeană de promovare a drepturilor femeilor care au supraviețuit violenței și a copiilor lor, pentru a avea acces la sprijin și protecție organizata de Reteaua WAVE și care cuprinde 46 de țări. Această campanie are ca scop intensificarea eforturilor în Europa pentru a stopa violența împotriva femeilor, de a sensibiliza opinia publică cu privire la aceasta problema, și de protejare a supraviețuitorilor prin activități care vizează diferite părți interesate și factorii de decizie. Șase țări au participat la Premiile Video: Austria, Italia, Finlanda, Macedonia, Portugalia și Serbia.

Mai multe informații despre campania Wave Step up! gasiti accesând site-ul campaniei http://www.wave-stepup.org/