Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

Va invitam sa va alaturati Campaniei Respectului sustinand proiectul “Stop violentei in familei” lansat de Asociatia ANAIS pe platforma doneazacuavon.ro.

Proiectul “Stop violentei in familie” a reusit sa sprijine pana in prezent peste 350 de victime ale violentei in familie prin consiliere juridica si psihologica si indrumare sociala, la care sa adauga multe alte apeluri telefonice si email-uri din intreaga tara. Ne dorim prin acest proiect sa oferim un ajutor real femeilor ce se confrunta cu tragedia violentei domestice, ajutandu-le atat sa-si gestioneze emotiile, sa-si exprime trairile si sa redescopere frumusetea si puterea unui nou inceput dar si sa-si apere drepturile si sa solicite, in baza legii, protectie si sprijin din partea statului.

La nivel mondial, violenta impotriva femeilor este considerata o adevarata epidemie caci 1 din 3 femei se confrunta pe parcursul vietii cu situatii de violenta fizica sau sexuala in cadrul familiei. Organizatia Mondiala a Sanatatii atrage atentia asupra acestei probleme globale de sanatate ce afecteaza atat starea fizica, cat si cea mentala a victimelor violentei care ar putea ajunge sa sufere de alcoolism, de depresie, sa contacteze diverse boli si sarcini nedorite. Violenta in familie ramane o problema globala ce necesita o stransa colaborare intre  organizatii ale societatii civile, autoritatile statului si reprezentantii mass media care sa protejeze, sa indrume si sa informeze victimele acestor abuzuri.

Puteti sustine munca echipei ANAIS si contribui la strangerea de fonduri pentru lupta impotriva violentei in familei cumparand unul dintre produsele sociale AVON din cadrul campaniei si sustinand cauza.

http://doneazacuavon.ro/proiect/stop-violentei-in-familie