Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

În perioada 12-14 iunie a.c. a avut loc în București Conferința Regională pentru Europa Centrală și de Est cu tema ”Promovarea legilor eficiente pentru eliminarea și violenței împotriva femeilor” (Making laws work to end violence against women and girls) în cadrul căreia au participat reprezentanți ai ONG-urilor, parlamentari și reprezentanți ai guvernelor din 20 de țări.

Participanții au prezentat exemple de bune practici din țările lor și s-au adus în discuție teme importante precum importanța colaborării multisectoriale în implementarea legilor cu privire la violența împotriva femeilor, răspunsul sistemului de justiție civilă și penală la violența împotriva femeilor dar și nevoia de servicii specializate pentru victimele violenței în familie și violenței sexuale și cadrul legislativ național și internațional privind prevenirea și combaterea violenței asupra femeilor.

Conferința a fost organizată de Global Rights for Women, Vital Voices, Uniunea Inter Parlamentară și Camera Deputaților din România.

Asociația Anais a luat parte la acest eveniment ca participant și a sprijinit partenerii de la organizația Global Rights for Women cu logistica necesară.

Mai multe fotografii de la conferința aici.