Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

Pe 17 august instanta de judecata a facut in sfarsit dreptate in cazul violului din Vaslui si i-a pedepsit pe cei sapte agresori care pana in acel moment erau liberi si exercitau presiuni asupra victimei. Cei sapte tineri din comuna vasluiană Văleni care au violat o eleva de 18 au fost arestati preventiv pentru infractiunile de viol si lipsire de libertate in mod ilegal.

Cea mai dura pedeapsa a fost decisa in cazul initiatorului violului si cel care a coordonat actiunile ulterioare de denigrare a victimei, el a primit o sentinta de 8 ani si patru luni. Ceilalti agresori vor executa, conform sentintei, cate 7 ani de inchisoare pentru faptele lor, in timp ce violatori care si-au recunoscut faptele au fost pedepsiti cu cate 5 ani si 8 luni de inchisoare.

Cazul elevei de 18 ani violate in Vaslui de catre 7 agresori, care desi si-au recunoscut faptele au fost lasati libertate si, impreuna cu familiile lor, au facut presiuni asupra victimei, a fost intens mediatizat si a stranit un val de reactii de revolta din partea ONG-urile si a societatii civile, care cereau pedepsirea agresorilor conform legii.

Cititi mai multe informatii: http://adevarul.ro/continut/stiri/dreptate-pentru-fata-violata-din-vaslui