Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles
Cărți Asociația Anais

Formular comandă cărți

Puteți comanda unul sau ambele volume de mai jos în schimbul unei donații de minim 30 lei per exemplar. 
2 (1) (1)

Editura Universul Juridic

Violența domestică. Paradigme și practică judiciară (2020)

Volum coordonat de Av. Carmen Nemeș și de Av. Giulia Crișan și realizat cu sprijinul unor specialiști din arii de expertiză precum psihologie, egalitate de gen, multiculturalism sau problematica refugiaților.

Lucrarea prezintă extrase din hotărâri judecătorești, ce cuprind ordine de protecție însoțite de comentariile coordonatoarelor, dar și evoluția cazurilor după obținerea ordinului de protecție.

Lucrarea a fost realizată cu sprijinul financiar al LDS Charities România.

Editura Universul Juridic

Violența în familie. Practică judiciară comentată (2017)

Volumul este semnat de Av. Carmen Nemeș și de Av. Giulia Crișan și reprezintă o colecție de jurisprudență cu privire la deciziile instanței privind ordinul de protecție însoțite de comentariile coautoarelor dar și evoluția cazurilor după obținerea ordinului de protecție.

Toate hotărârile judecătorești au fost obținute în cadrul Centrului de consiliere al Asociației ANAIS pentru beneficiarii asistați în fața instanței de judecată.

Lucrarea a fost realizată cu sprijinul financiar al AVON România.

3D-Violenta-in-familie-

Comandă carte

Puteți comanda unul sau ambele volume de mai sus în schimbul unei donații de minim 30 lei per exemplar.  Plata transportului se face de către destinatar la livrarea comenzii.

Detalii cu privire la modul în care puteți dona găsiți la finalul formularului de comandă.

După completarea formularului veți fi contactat/ă pentru confirmarea comenzii și comunicarea datelor necesare pentru livrare.

 
 

 

 

Datele personale colectate prin intermediul acestui formular vor fi considerate confidențiale, în conformitate cu Regulamentul European privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Datele completate de dvs. sunt colectate de Asociația ANAIS cu scopul de a vă putea contacta cu privire la comanda efectuată și a va transmite cartea/cărțile comandate. Aceste date vor fi păstrate pe o perioada de 5 ani. În ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, vă informăm că aveti urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de rectificare și ștergere, dreptul de restrictionare a prelucrării, dreptul la opoziție, precum și dreptul la portabilitatea datelor. Prin completarea acestui formular, vă exprimati consimtamantul pentru colectarea si prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de către Asociația ANAIS.