Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

Ieri, 28.09.2015, a avut loc la un club din centrul Capitalei deschiderea celei de a X-a editii a „Saptamanii prevenirii criminalitatii” organizata de Directia Generala de Politie a Muncipiului Bucuresti.

Evenimentul a debutat cu premierea celor mai buni parteneri ai anului 2015, institutii si organizatii care au fost alaturi de Politia Capitalei in activitatile de prevenire a criminalitatii. Asociatia ANAIS a primit Diploma de Excelenta si Distinctia „Cel mai bun partener 2015” al Directiei Generale de Politie a Muncipiului Bucuresti

alaturi de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Politia locala sector 5, Asociatia Spring, Fundatia Tuna, Asociatia Viata fara violenta, Colonelul in rezerva Dan Antonescu, actorul Marian Simion, Asociatia Transcena.

Distinctia „Cel mai bun partener” a fost primita de Asociatia ANAIS pentru aportul adus in actiunile de prevenirea a violentei in familie in special prin distribuirea de pliante si afise pentru informarea cetatenilor in toate sectiile de politie si prin participarea la sesiunile de informare a agentilor de politie cu privire la problematica violentei in familie.

Aceeasi distinctie a fost oferita Asociatiei ANAIS si in anul 2013 pentru activitati similare.

La nivelul Municipiului Bucuresti Serviciul de Prevenire a Criminalitatii desfasoara activitati care sa vina in sprijinul elevilor prin platforma special creata pentru ei www.gandirefresh.ro unde incepand de astazi va emite si prima televiziune on-line a elevilor.