Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

Atelierele ANAIS fac parte din initiativa sociala de constientizare a frumusetii – “Elibereaza-ti frumusetea”, lansata pe 8 martie in mediul online de catre Asociatia Anais cu sprijinul unei minunate echipe de artisti voluntari cu scopul de a incuraja exprimarea frumosului, a starii de bine si a optimismului ca stil de viata.

Atelierele ANAIS isi propun, cu sprijinul unor artisti din diverse domenii creative, sa incurajeaze femeile din programele Asociatiei sa celebreze si sa elibereze frumusetea din fiecare clipa, sub orice forma artistica sau emotionala ce te ajuta sa-ti descoperi resursele interioare, energia si calea catre un echilibru interior, dincolo de diagnosticul de cancer.

 

[frame src=”http://www.asociatia-anais.ro/wp-content/uploads/DSC_8410.jpg” width=”300″ height=”225″ lightbox=”on” title=”Atelierele ANAIS” align=”left”]

Atelierele ANAIS Make-up au fost realizate de catre Simina Bradeanu (siminabradeanu.ro) si Irina Dobrica, cele doua minunate make-up artiste partenere ale initiativei sociale, cu o mare dorinta de a le ajuta pe doamne, prin talentul lor, sa-si redescopere si sa-si elibereze frumusetea. Produsele au fost asigurate cu drag de BeautyCamp.