Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

Grup terapeutic pentru femeile diagnosticate cu cancer la san sau alte forme de cancer

Vineri, 16.10.2015, cateva dintre doamnele care fac parte din grupurile de terapie sustinute de Asociatia ANAIS au participat la un atelier de croitorie organizat cu sprijinul Ortoprotetica.

Participantele s-au bucurat de prezenta d-nei Simona VELEA, Directorul comercial al ORTOPROTETICA, care a prezentat produsele ABC Breast Care (Proteze externe pentru sani si sutiene speciale) si modalitatea de intocmire a dosarului pentru decontarea unei proteze externe si a unui sutien special de catre Casa de Asigurari de Sanatate.

Impreuna cu doamnele am realizat pernute in forma de inima, aceste pernute sunt de fapt niste “dispozitive” care vin  in sprijinul femeilor care au trecut printr-o operatie de mastectomie. Forma de inima permite pozitionarea pernei la subrat inlaturand starea de disconfort creata de atingerea zonei operate cu bratul.

Pernele realizate vor fi donate de reprezentantii Ortoprotetica pacientelor care au trecut printr-o astfel de operatie.

Ortoprotetica este producator si distribuitor de dispozitive medicale, cu o experienta de peste 13 ani pe piata din Romania, preocupat constant sa fie aproape de pacientii sai, oferindu-le solutii adaptate nevoilor cu care se confrunta. Detalii suplimentare privind protezele de san si restul dispozitevelor puteti obtine accesand site-ul lor http://www.ortoprotetica.ro.