Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
0736.380.879

Apasă aici dacă vrei să ieși rapid din pagină!

EXIT

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Text explicativ pentru butonul Click sau tasta ESC

am înțeles

Vrei sa ne fii alaturi?

Completeaza Cererea privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii si din pensii si alege ca cei 2% sa fie directionati catre Asociatia ANAIS. Prin gestul tau vei contribui astfel la furnizarea de servicii sociale specializate pentru victimele violentei in familie. Sumele primiite vor fi folosite pentru furnizarea serviciilor in cadrul Centrului de consiliere pentru prevenirea si combaterea violentei in familie si Centrului de primire in regim de urgenta destinat victimelor violentei domestice – Casa INVICTA dar si pentru alte activitati inscrise in proiectele noastre.

Cum se completeaza?

Formularul 230 in format electronic impreuna cu un ghid de completare poate fi descarcat direct de pe site-ul ANAF – https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/D230_OPANAF_3695_2016.pdf – si in acest caz vei avea nevoie de datele Asociatiei ANAIS (Cod de identificare fiscala: 29523440 / Denumirea: ASOCIATIA ANAIS / Cont bancar: RO14 RNCB 0088 1569 9983 0001) sau il poti descarca precompletat cu datele noastre accesand link-ul de mai jos.

D230_2017_ANAIS

Unde se depune formularul completat?

Se depune la organul fiscal in a carui raza teritoriala aveti adresa de domiciliu, in cazul in care adresa unde locuiti este diferita de cea de domiciliu puteti depune formularul la organul fiscal in a carui raza locuiti.

Formularul se depune în format tiparit, la registratura organului fiscal competent sau se comunică prin poştă cu confirmare de primire. Formularul se poate transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Gasesti adresele unitatilor fiscale  – https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm  – aici sau le poti trimite la sediul nostru si ne ocupam noi de depunerea lor la organul fiscal competent, pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa contact@asociatia-anais.ro sau la numarul de telefon 0736.380.879.

Care este data limita?

Data limita de depunere a formularului la unitatea fiscala este 25 Mai, daca alegeti sa il trimiteti direct catre noi este bine sa o faceti pana in data de 20 Mai.

De ce sa redirectionezi cei 2%?

Acest lucru nu te costa nimic, daca nu alegi sa directionezi cei 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii si din pensii, banii vor ramane statului.